top of page

ADVIES OP MAAT

Wil je een lichtstudie of wil je lichtadvies?

Zowel particulieren als professionelen kunnen hiervoor bij ons terecht. Maar wat is nu eigenlijk het verschil? Voor een bestaande woning met bestaande lichtpunten krijg je lichtadvies. Zijn de lichtpunten nog niet bepaald bij een nieuwbouwwoning of renovatie, dan maken we een lichtstudie.

LICHTSTUDIE

LICHTADVIES

Heb je behoefte aan een lichtplan?

Lichtplan voor je nieuwbouwwoning of renovatie

Ga je bouwen of renoveren? Een degelijk lichtplan is een meerwaarde voor je interieur en verhoogt het leefcomfort. Vraag bij Light Unit een lichtstudie aan en ontvang een zeer gedetailleerd plan met lichtpunten, met zorg (én liefde) voor je gemaakt door onze lichtexpert.

Voor het maken van een lichtstudie vragen wij een vergoeding die afhankelijk is van de grootte van het project. De richtprijs voor een advies start vanaf €300,00 inclusief BTW. Wanneer de verlichting hier wordt besteld, wordt 50% van dit bedrag in mindering gebracht vanaf dat er een minimum besteld bedrag is van €3000,00 inclusief BTW.

 

Wenst u een lichtstudie voor uw woning, kantoor, winkelruimte, horecazaak,... neem dan gerust contact op met één van onze lichtadviseurs om een afspraak te maken, zo kunnen wij voldoende tijd vrijmaken om het project in detail te bekijken.

 

Gelieve indien mogelijk deze zaken mee te brengen;

- Mail je plannen naar projects@aaves.be

- Eventueel foto's van de bestaande ruimtes

- Eventueel foto's van verlichting die jullie mooi vinden

Lichtstudie
voor particulieren

 

 

Minimum bedrag

€ 300,00

incl. BTW

Hulp nodig?

Je ideale droomhuis met de perfecte verlichting, dat kan! Stuur ons een mailtje of vul het contactformulier in. We horen graag van je!

AF-Fotografie - AFF_0027.jpg
bottom of page