Brick In The Wall

Brick In The Wall

Brick In The Wall ontwerpt, produceert en verdeelt unieke lichtoplossingen met Calcyt-plaaster als grondstof. Het concept bestaat ondertussen 21 jaar en het bedrijf is sinds 2009 gevestigd in het West-Vlaamse Waregem.

Brick In The Wall brengt verlichting op de markt die naadloos in het interieurconcept opgaat. Brick In The Wall wil vooral vooruitkijken en anticiperen op toekomstige noden.

Design, sfeer en technologie
Het hoog-technologische Calcyt-gips ligt aan de basis van de producten die Brick In The Wall ontwerpt en produceert in Waregem. De fijne structuur en de vormgeving van het materiaal zorgen ervoor dat lichtbronnen als het ware geabsorbeerd worden door de architectuur en de illusie van onzichtbare verlichting creëren. De producten kunnen gemakkelijk in de meeste hedendaagse bouwtechnieken geïntegreerd worden en bieden daarnaast een aantal technische voordelen. Zo is Calcyt®-plaaster brandwerend en doordat de producten naadloos verwerkt worden, zit je niet langer op een vervelend aluminium boordje te staren. Bovendien vermijd je ook dat er na verloop van tijd vervelende barstjes ontstaan.

Brick In The Wall combineert deze ontwerpen met de nieuwste generatie LED verlichting, die tot 85% energiebesparing oplevert. Daar waar LED verlichting vaak een kille, koude en steriele verlichting oplevert, slaagt Brick In The Wall er in om voor warme, gezellige en sfeervolle LED verlichting te zorgen.

Er is weer iets nieuws bijgekomen!!
En het is klein… Heel Klein! 

Met een diameter van slechts 26 mm is deze LED spot precies even Klein als een stuk van 2 Euro. Vandaar de naam: 200Cent Maar ook Krachtig … zeer Krachtig ! Met een lichtopbrengst van 750 Lumen is de 200Cent krachtiger dan een klassieke halogeen spot van 50W (en maar liefst 88% zuiniger). En dit alles met de beste kwaliteit: een perfecte kleur consistentie (2 step MacAdam), zodat je nooit enig kleurverschil zal zien tussen verschillende spots. Alsook een uitmuntende kleurweergave (CRI 92) die er voor zorgt dat alle objecten natuurgetrouw uitgelicht worden.

Klein én Krachtig? Het kan: 200Cent is een optimale kruising van uitmuntende techniek en  minimalistisch design.Brick In The Wall