Ledstrips als sfeer-, veiligheids- of oriëntatieverlichting

Met nieuwe strips, profielen, covers, en draadloze bedieningen heeft Niko een volledig assortiment energiezuinige ledverlichting en op maat gemaakte sfeervolle afwerkingen.

Ledstrips: 

Naast de warm witte, neutraal witte en koud witte ledstrips zijn er nu ook de regelbaar witte ledstrips. Daarmee kan je eender welke wittint kiezen. In de nieuwe RGBW-ledstrips combineren we de RGB-leds met warm witte leds. Zo spelen je met zachtere kleuren én alle soorten wit.

Ledbediening:

De unieke draadloze RGB(W)-bediening bestaat uit zes toetsen, elk voorzien van een duidelijk en handig icoontje dat de functie aanduidt. Met de RF/wifi-controller en de Color Control app bedien je de ledverlichting ook met je smartphone.

Ledprofielen:

Ledverlichting moet naadloos in het interieur passen. Daarom heb je de keuze uit vijf verschillende profielen om de ledstrips in weg te werken. Ze geleiden de warmte beter en zijn gemakkelijk op maat te zagen.

Ledcovers: 

Zeven verschillende transparante en matte covers zorgen voor de juiste nuance. Afhankelijk van de sfeer die je wilt, kies je een andere cover. Met de juiste matte covers creëer je mooi egale lichtlijnen die komaf maken met het storende punteffect.

Niko ledstrips