Psmlighting

Sinds de oprichting van psmlighting bvba in 1992 is het bedrijf uitgegroeid tot een klinkende naam in de wereld van de design en architecturale verlichting.

Psmlighting bvba is gevestigd in Aalter waar zij verlichtingsarmaturen voor zowel binnen als voor de tuin ontwerpen en monteren.

Omdat de roots van psmlighting in de wereld van de installatie liggen kent de zaakvoerder, Dhr. Mortier, als geen ander het belang van kwalitatief hoogstaand materiaal en de typische praktische problemen die zich tijdens de installatie van verlichtingsarmaturen kunnen voordoen.

Met deze achtergrond worden dan ook armaturen ontworpen waarbij kwaliteit primeert, design het stokpaardje is en gebruiksgemak nooit uit het oog wordt verloren. 

Armaturen van psmlighting zijn 100 procent Belgisch en dat vertaalt zich in de korte levertermijnen die zij kunnen garanderen.

Omdat de producten stuk voor stuk in hun eigen atelier in Aalter gemonteerd worden, kunnen ze hun klanten een zeer snelle service aanbieden.

Ze bieden creatieve oplossingen en besteden hierbij de grootste aandacht aan flexibiliteit en een snelle, correcte en klantgerichte service. Psmlighting biedt voor elke vraag en wens een oplossing op maat van de klant.
Vandaag stellen zij ongeveer 25 mensen tewerk en verkopen aan een dertigtal landen.

Bent u op zoek naar kwalitatieve hedendaagse verlichting? Dan kunnen wij u zeker de verlichting van psmlighting aanraden!

 

 

PSM lighting