Niko Home Control

Met Niko Home Control heb je een moderne elektrische installatie die álle elektrische functies in huis centraal aanstuurt. Je verhoogt er de energiezuinigheid,  het comfort en de veiligheid van je woning nog eens extra mee. 

Aangepaste programmeersoftware:

De programmeersoftware van Niko Home Control is gebruiksvriendelijk, intuïtief en visueel opgebouwd. Om je nog beter te helpen bij de programmering, voeren we regelmatig verbeteringen door. Online hulp vind je op guide.niko.eu. 

Vernieuwde Niko Home Control app:

Met enkele aanpassingen verbeterden  we het gebruiksgemak van de Niko Home Control app. Bovendien kan je een tablet of smartphone nu ook binnen het bereik van het wifinetwerk in de woning als binnenpost gebruiken om te zien wie er voor de deur staat. 

Niko Home Control gebruikerssoftware: 

Datum, tijd, dimniveau, timings: je voert zélf kleine wijzigingen in hun installatie door. 

Videobuitenpost:

De Niko Home Control videobuitenpost geeft volledige controle over de voordeur of toegangspoort. Volledig ingebouwd, de vlakke hd-camera met nachtzicht, tot 4 beltoetsen, een sterke, vlakke en moderne frontplaat uit zwart geanodiseerd aluminium: veiligheid meets design. Je installeert hem heel eenvoudig.

Touchscreen 2:

Het vernieuwde touchscreen van Niko Home Control heeft een mooi design. Gefumeerd glas en een hogere resolutie (1024 x 600) verhogen het bedieningsgemak en zorgen voor haarscherpe beelden. Via dit touchscreen 2 beantwoord je de binnenkomende oproepen. Gemiste oproepen kunnen bij thuiskomst via dit touchscreen bekeken worden.

 

 

Niko Home Control