Stéphane Davidts

Stéphane Davidts

Stéphane DAVIDTS ontwerpt en commercialiseert al meer dan 25 jaar lang decoratieve verlichting, die zich perfect laat integreren in elk type interieur, van klassiek tot modern. Zijn lampen, wandlampen, leeslampen en spots zijn duidelijk herkenbaar. Ze zijn mooi, elegant, verfijnd en tijdloos.

In zijn Brusselse ateliers komt de vaardigheid van een veertigtal medewerkers via traditionele en hedendaagse technieken tot uiting in hoogwaardig werk, waar veeleisendheid en precisie de boventoon voeren.

Het bewerken van messing is zijn specialiteit en Stéphane Davidts maakt in zijn ontwerpen gretig gebruik van de flexibiliteit van dit metaal, dat alle creaties toelaat. Messing is de ideale drager voor de mooiste afwerkingen op metalen. Het prachtige patina geborsteld brons en het gesatineerde chroom bezorgen de verlichting een zeer eigentijdse look.

Als erkend ambachtelijk designer van lampenkappen is hij erin geslaagd deze subtiel te integreren in de binnenhuisinrichting met een gamma heel trendy materialen en kleuren. 100% Belgische verlichting, die de professionals van de decoratie weten te waarderen.

GEWOONWEG stijlvol en LUMINEUS licht!

Stéphane Davidts