Ribag

Ribag

RIBAG staat voor esthetische, kwalitatieve en functionele verlichting, door de jaren heen ontwikkeld in samenwerking met architecten en productontwikkelaars. Dit maakt van Ribag de perfecte partner in verlichting voor de moderne woon- en werkomgeving. De producten van Ribag zijn tijdloos en zijn gemaakt met oog voor detail, een focus op eenvoud , helderheid en functie.

Het perfecte licht geeft ruimtes nóg meer ruimtegevoel.

Bij Ribag beschouwen ze licht als de fundamentele component van de architectuur. Ze ontwerpen en ontwikkelen moderne, energiezuinige en hoog-functionele verlichting met een grote vernieuwende kracht. De zorgvuldig geselecteerde materialen en het strakke design van de producten legt de nadruk op de architectuur en brengt ruimtes tot leven.

Verlichtingsspecialisten ontwerpen en ontwikkelen bij Ribag duidelijk, doordachte en indrukwekkende oplossingen om tegemoet te komen aan de persoonlijke noden en behoeftes van vandaag. Voor het beste effect moet ieder detail perfect zijn, en dit uit zich ook duidelijk in de architectuur van Ribag's gebouwen, waar licht, lichtinval en ruimte het centrale thema vormen. Bij Ribag zijn de mogelijkheden van verlichting oneindig, en zijn ze ervan overtuigd dat het perfecte licht nog meer ruimte brengt in de ruimte !

Ribag