Flos

Al van in het prille begin, in 1962, werden bij Flos lampen ontworpen die tot op de dag van vandaag nog steeds tot dé design klassiekers behoren. Voorbeelden hiervan zijn de Arco lamp of de Taccia lamp, die u ook in onze showroom kunt bewonderen!

Iedere Flos lamp is een staaltje van technisch vernuft, waarbij stijlvol design op de eerste plaats komt. Het Italiaanse merk investeerde door de jaren heen in tijd en studie, met veel aandacht voor de kwaliteit van het design en de productie. Hun samenwerking met zowel de grootmeesters van design als onbekend aanstormend talent, en het gebruik van de meest kwalitatieve materialen, stond al van in het begin garant voor succesvol en duurzaam design zowel voor in de privé sfeer als voor openbare toepassingen, zowel voor binnenshuis als buitenshuis.

De toenemende aandacht voor natuur en milieu zorgt voor een ware invasie van energiebesparende verlichtingsvormen zoals spaarlampen en LEDverlichting, en zo worden ook bij Flos bestaande of nieuwe lampen geschikt gemaakt voor deze nieuwe verlichtingsvormen. Met de oprichting van de nieuwe architectuurdivisie van Flos, nl. "Flos Architectural Lighting" wordt ook een nieuwe weg ingeslagen naar het industriële design.

Bij Flos schrijven ze de toekomst, terwijl ze het verleden lezen en zich in het heden uitdrukken, steeds binnen een continuïteit van positieve uitdagingen en strakke keuzes die hun identiteit bepalen !

Flos architecturaal